20130307 1

Een half afgebreide sjaal op de koffietafel is geen rommeltje;
het is een kunstobject.

Korte tijd geleden heb ik de oude brei- en haaknaaldenkokers van mijn oma gekregen. Niet omdat ik nu zo'n enorme brei- en haakfanaat ben, maar eigenlijk omdat ik ze zo prachtig vind. Van die echte ouderwetse kokers met van die geschilderde bloemen erop. Als kind al was ik gebiologeerd erdoor en nu ben ik als een kind zo blij dat ik ze heb gekregen.

Nu ik ineens een verzameling brei- en haaknaalden heb bruis ik even plotsklaps van de creatieve ideeën. De naalden moeten gebruikt worden, maar zoveel ideeën zoveel twijfels. De laatste keer dat ik gebreid en gehaakt heb was op de middelbare school en daar was altijd de hulp van een lieve handwerk juf. Gelukkig hebben we nu YouTube! Na wat filmpjes bekeken te hebben, flink wat keren opnieuw begonnen te zijn en heel vaak twijfel of ik dit project ooit zou kunnen volbrengen ben ik trots op het resultaat; een heerlijke kriebelende sjaal voor mijn vriend!

Maar het fijnste van dit alles is toch wel dat ik de sjaal tijdens het een-voor-laatste bezoek aan mijn oma nog aan haar heb kunnen laten zien. Ze kreeg een glimlach van oor tot oor en vertelde me dat ze zo enorm trots op me was....❤️

Veel liefs,

Sien

 

Ontwerp door Sienswijze.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment