20131017 1

Toen ik in maart op zoek was naar wol om een sjaal te breien kwam ik in een webshop een patroontje tegen van een heel lief vilten vosje. Natuurlijk had ik de link naar de winkel niet opgeslagen in mijn favorieten, ik was tenslotte op zoek naar wol en niet naar viltfiguurtjes. Maar nu met het vallen van de blaadjes buiten en alle prachtig gekleurde bomen kreeg ik toch steeds meer zin om dat vosje te gaan maken. Na enig zoeken heb ik uiteindelijk de winkel weer gevonden (Hobbydoos.nl) en gemak dient de mens, ik kon gelijk bij het patroon de benodigde materialen aanvinken om te kopen. 

Breien en haken was lang geleden, maar evenzo was het werken met vilt. Na mijn studietijd heb ik eigenlijk niet meer de tijd genomen om heerlijk creatief bezig te zijn met vilt en het creëren van seizoentafelfiguurtjes en waldorf popjes. Alle materialen waren inmiddels weggegeven of met de vele verhuizingen weggegooid dus dan ga je ook niet meer zo makkelijk aan tafel zitten fröbelen. Maar nu met een compleet pakketje aan zachte wolletjes voor me en een flinke pot warme thee toch heerlijk weer bezig geweest met één van mijn favoriete materialen: wolvilt!

En hatsekidee! Het lieve kleine vosje is geboren ?. Deze krijgt een prachtig plekje op de kast. Nog wat kastanjes en dennenappels erbij zoeken en laat het dan maar echt herfst worden ?.

Creatieve groet,

Sien

 

Gemaakt naar het ontwerp Vosje van Hobbydoos.nl.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment