20150823 1

Wat hebben we toch een heerlijke zomer! ☀️

Ben jij ook zo dol op de warmte, de zon, zee en strand?

Hier is het niet alleen buiten zomer, maar ook de seizoentafel is in zomerse sferen gehuld.

Al eerder vertelde ik over de geweldige patroonboeken van een atelier wat er helaas niet meer is. Nu heb ik het tweede tafereeltje gemaakt uit mijn aankoop van afgelopen winter. 

Ook naar deze blijf je kijken en nieuwe dingen ontdekken. Er gebeurt van alles! Laat me je voorstellen aan de bewoners van de zee en het strand. 

Vadertje Zee is als een echte vader voor zijn zee en zandwezentjes. Hij mag wel eens boos zijn, maar heeft altijd het beste met ze voor. Hij omarmt ze met zijn warmte en beschermt ze met zijn harpoen tegen alle kwaad.

Het zeeduiveltje maakt met zijn boze gezichtje iedereen aan het schrikken maar eigenlijk is hij een heel lief en rustig platvisje, wat nog geen zeevliegje kwaad zal doen.

Het waterkriebeltje kriebelt zijn vriendjes graag met zijn zachte tentakels, maar deze komen ook goed van pas als hij de gasten van Vadertje Zee mag bedienen tijdens het uitgebreide zeebanket in het onderwaterpaleis.

Het zandkruipertje is vaak op het strand te vinden. Samen met zijn vriendinnetje maken ze de mooiste zandkastelen en graven de diepste verstopkuilen.

Warme groet,

Sien

 

Gemaakt naar het ontwerp Zee en Zandwezentjes Deel 1 van Atelier Sterre.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment