20160417 1

Het was even spannend of ik überhaupt nog wat slofjes via Etsy zou gaan verkopen, of dat ik moest wachten op een baby-boom in onze directe omgeving. Maar..., yes! De eerste verkopen zijn een feit! ?

Erg leuk is ook dat het allereerste paar het oranje paar sneakers was en ik deze naar Dallas mocht opsturen. Daar aan de andere kant van de wereld heeft er dus een baby'tje een oranje paar Hollandse sneakers aan die ik gehaakt heb. Zo leuk! 

Het was nog wel wat uitzoeken hoe dat versturen naar het buitenland allemaal werkt met douaneformulieren en pakbonnen die je verplicht bent bij te sluiten. Maar nu na een paar verzendingen hoef ik het gelukkig niet steeds weer op zoeken en geloof ik dat ik het wel weet.

Voor het verzenden van de slofjes heb ik luchtkussenenveloppen met vrolijke print gevonden. Alleen al daardoor is het een feestje om ze te versturen. Ik hoop dat de ontvanger ook een glimlach op zijn of haar gezicht krijgt als ze de slofjes ontvangen. We zullen het gaan merken. Ik ben benieuwd of ik reviews ga krijgen op Etsy.

M'n Etsy shop heeft flink wat bezoekers en sommige items zijn al uitverkocht dus die kan ik weer heerlijk bij gaan haken. Prima dagje ervoor. Potje thee, kachel hoog, pantoffels aan en gekleurde bollen op schoot. Let's refill!

Lieve groet,

Sien

 

Ontwerp door Sienswijze.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment