20161220 1

Jaja, ook dit jaar is er weer een handgemaakte kerstwens van ons verstuurd naar familie en vrienden. En dit keer zijn ze zelfs voor de kerst op de bus gegaan!

Het was even flink aanpoten om ze alle 74 voor de kerst af te krijgen, maar het is gelukt! Nu maar hopen dat ze allemaal netjes door de post bezorgd worden.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen toe en een mooi en gezond 2017. ?

20161216 1

Er hebben zoveel mensen meegedaan aan de Kerst-winactie op de Facebookpagina van Sienswijze, zowel persoonlijke bekenden als onbekende mensen, dat ik heb besloten uit beide groepen een winnaar te loten.

En de winnaars zijn... ?Ratata, ratata, ratata, tromgeroffel...?

??? Gefeliciteerd Sarie Birkenstock en Marieke Van't Wout-van Der Linde! ???

20161210 1

Hoera! Neefje Niek is geboren ?. 

Een mooi excuus om weer eens iets nieuws te gaan haken. Nou ja, nieuws... Deze lieve baby laarsjes heb je al eerder voorbij zien komen in andere kleuren, maar voor een lief klein nieuw neefje vind ik het wel leuk om ze weer in een andere nieuwe kleur te maken.

20131117 1

Als het goed is is de Sint met zijn Pieten inmiddels op volle zee terug aan het varen naar Spanje. Hopelijk hebben jullie allemaal een mooi 5 December feest gehad met vrienden en familie.

Deze Pieten zijn twee weken met de boot doorgevaren naar Engeland. Het zal je misschien verbazen, maar daar wordt bij sommigen ook Sinterklaas gevierd.