20170517 1

Oef... Eindelijk even een momentje om van de zon te genieten. Wat een hektiek en drukte is het de afgelopen maanden geweest. Bestellingen verwerken, verpakken, versturen, en de voorraad weer bijmaken om die vervolgens weer te verwerken, verpakken, versturen, en zo maar door.

Tussen al die bedrijvigheid door is elk vrij moment gebruikt om achter de schermen ook nog eens hard aan de website te werken. En zo trachtte ik elke maand weer om de site dan toch echt die maand in de lucht te krijgen.

20170416 1

Allereerst natuurlijk een vrolijk Pasen voor iedereen! ?

Ga je iets leuks doen deze dagen? Een gezellige Paas-brunch met familie, een mooie boswandeling of lekker helemaal niets?

Wij hebben nog geen idee wat we gaan doen, maar we zijn in ieder geval twee dagen heerlijk vrij dus dat gaat vast goed komen!

20170407 1

Gisteravond samen met Karlijn een ontzettend leuke en leerzame workshop transparanten bijgewoond van collega atelier Onder hele hoge bomen - Beneath Mighty Trees.

Als kind al vond ik transparanten betoverend om naar te kijken. Je ziet zonder licht erachter een silhouet van een tafereeltje en wat fletse kleuren papier maken het nog mystieker. En dan als je er een lampje of kaarsje achter laat schijnen wordt het ineens een prachtig mooi gekleurd geheel.

20170401 1

We zijn weer terug!

We hebben een fantastische week gehad in de sneeuw met alle dagen een stralend zonnetje en strak blauwe lucht. Het was weer heerlijk! ⛷

Tijdens de vakantie heb ik ook weer wat van die stoere baby sneakers bij kunnen maken. Twee reisdagen zijn prima om met de bollen op schoot de saaie reistijd weg te haken. Alle kleuren zijn weer op voorraad!